19 januari 2022

CDA Zeist stelt kandidatenlijst gemeenteraadsverkiezingen 2022 vast

Het CDA Zeist heeft tijdens haar Algemene leden vergadering van november 2021 met grote eensgezindheid de kandidatenlijst vastgesteld. Gisteren, 19 januari 2022, op de dag van de kandidaatstelling is deze kandidatenlijst ingediend bij de kiesraad.

Hubert Beusmans, voorzitter CDA Zeist: “Ik ben er trots op dat we wederom een lijst hebben kunnen opstellen van 29 personen. Er hebben zich ook dit keer weer veel mensen gemeld die actief willen worden in de Zeister gemeentepolitiek en dat namens het CDA willen doen. Daardoor hebben we als bestuur de mogelijkheid gehad om te kiezen en samen met de vertrouwenscommissie een prachtige lijst weten samen te stellen. Het CDA Zeist gaat met deze lijst voor lokaal en inhoud. Ik heb het volste vertrouwen dat we met dit team een prachtig resultaat gaan behalen tijdens de verkiezingen op 16 maart 2022. Uiteindelijk zijn het allemaal vrijwilligers die bereid zijn hun kostbare tijd in de publieke zaak te steken, ik waardeer dat enorm.

In juni 2021 is Marcel Fluitman door de ALV unaniem verkozen tot lijsttrekker van CDA Zeist tijdens de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022.

Marcel Fluitman, lijsttrekker CDA Zeist: “Als politiekleider van CDA Zeist ben ik erg blij met deze mooie kandidatenlijst. Ik mag mij aanvoerder noemen van dit geweldige team CDA’ers. Het geeft mij dan ook veel vertrouwen om een mooie campagne te gaan voeren. We hebben een top 10 waarmee we de hele Zeister gemeenschap vertegenwoordigen. Met deze mensen zijn we diepgeworteld in onze samenleving. Ik heb erg veel zin om samen met dit nieuwe team mij in te zetten om Zeist nog mooier te maken. We gaan ervoor!”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.