23 januari 2024

Leon van Arendonk benoemd tot nieuwe voorzitter van CDA Zeist

Tijdens een goed bezochte ledenvergadering op 22 januari jl. is Leon van Arendonk benoemd als nieuwe voorzitter van de Zeister CDA afdeling. Hij volgt hiermee Brenda Emmen-Hassell op, die de functie van voorzitter tijdelijk heeft vervuld.

Leon van Arendonk heeft binnen de lokale afdeling al verschillende functies gehad, zo was hij bestuurslid maar maakte in de periode 2018-2022 al snel de overstap naar de fractie in de functie van buitengewoon Raadslid en vervolgens Raadslid.

“Ik kijk er naar uit om met onze enthousiaste afdeling verder te bouwen aan een sterke lokale partij. Wij delen de waarden van het CDA, met aandacht voor jong en oud, voor wonen en natuur en koesteren de lokale economie ”, aldus Leon. “We zijn Brenda enorm dankbaar voor haar tomeloze inzet voor onze partij en zijn blij dat Brenda als algemeen bestuurslid aanblijft”.

In dezelfde vergadering is Hannah Bout benoemd tot nieuwe secretaris. Hannah is binnen het CDA geen onbekende, Hannah werkt voor het Wetenschappelijk Instituut voor het CDA in Den Haag en wil nu ook mede de schouders zetten onder de lokale afdeling.

Het volledige bestuur bestaat nu uit: Leon van Arendonk (voorzitter), Hannah Bout (secretaris), Jeffrey Lui (penningmeester) en Brenda Emmen-Hassell (algemeen bestuurslid).

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.