12 januari 2022

Artikel internet bode: "CDA Borsele bezoekt dorpen met ijscokar"

HEINKENSZAND - Met een ludieke actie lanceert het CDA Borsele zaterdag 15 januari het verkiezingsprogramma 2022-2026. Partijleden toeren vanaf die dag een aantal zaterdagen met een ijscokar door de gemeente Borsele om inwoners te ontmoeten.

Op 15 januari is de start in Borssele. Die dag zijn de CDA’ers ook in Driewegen en Ovezande te vinden. Op zaterdag 22 januari staat de ijscokar in Baarland, Oudelande en Ellewoutsdijk en op zaterdag 29 januari in Heinkenszand, Nisse en ‘s-Heer Abtskerke. Op 5 februari hoopt de partij in gesprek te gaan met dorpsbewoners van Lewedorp, Nieuwdorp en ‘s-Heerenhoek. Op de laatste dag, zaterdag 12 februari, bezoeken de christendemocraten ‘s-Gravenpolder, Kwadendamme en Hoedekenskerke. ‘Iedere inwoner van Borsele die wat wil bespreken of die suggesties of vragen heeft, is welkom om met ons in gesprek te gaan’, laat CDA Borsele weten. 

De ontmoetingen zijn in de buitenlucht en de coronamaatregelen worden in acht genomen. Kijk voor meer informatie over de toer op cda.nl/zeeland/borsele.

Door: Britta Janssen dinsdag 11 januari 2022

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.