6. Ronny Theune

Nu: fractievolger

Ik ben Ronny Theune, ben 44 jaar en woon in Arnemuiden. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen die allemaal in Middelburg naar de middelbare school gaan.

In ben sinds twee jaar werkzaam als commercieel operationeel manager bij AquaMinerals in Nieuwegein. Een bedrijf die zich voor de diverse drinkwaterbedrijven in binnen- en buitenland en enkele waterschapen inzet voor de vermarkting van de bijproducten die vrijkomen uit hun processen. Door het inzetten van deze secundaire grondstoffen kunnen veel primaire grondstoffen worden bespaard, waardoor we de wereld weer een beetje duurzamer maken.

Hierin zit voor mij ook een directe link en verbondenheid met het CDA. Een partij die zich op een realistische manier inzet voor een eerlijke en duurzame samenleving. Een partij die zich niet laat leiden door de waan van de dag, maar duurzaam wil verbinden. Een partij die iedereen een eerlijke kans wil geven.

Ik heb me voor deze partij vier jaar met veel plezier ingezet als fractievolger en ik hoop me de komende vier jaar ook weer in te zetten voor het CDA.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.