21 januari 2018

Even voorstellen: Mieke van Ginkel (nr. 3)

Even voorstellen: ik ben Mieke van Ginkel-van Maren, 53 jaar, woonachtig in Rhoon Portland en nummer 3 op de kandidatenlijst voor het CDA in Albrandswaard. Ik vind het geweldig om mij in te zetten voor onze groene gemeente en haar inwoners. Daar ligt mijn passie, dicht bij huis met goede contacten met de inwoners in Albrandswaard.

Voor veel mensen ben ik geen onbekende want ik was eerder al raadslid en wethouder in Albrandswaard. Met groot enthousiasme wil ik opkomen voor uw belangen!

Ik ben er van overtuigd dat iedereen zijn of haar steentje kan bijdragen aan onze samenleving door zijn of haar talenten in te zetten. Als we dat allemaal doen wordt de wereld een stukje mooier.

Mijn achtergrond ligt in het bedrijfsleven waar ik gewerkt heb voor multinationals en middelgrote bedrijven in onder andere de logistiek. Op dit moment ben ik als organisatiecoach werkzaam vanuit mijn eigen bedrijf, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor ontwikkeling. Mijn motto is niet voor niets denken en doen!

Thema’s als armoedebestrijding en het tegengaan van eenzaamheid hebben mijn bijzondere aandacht. In het kader van de dag tegen de eenzaamheid heb ik zelf het initiatief genomen om met ideeën te komen.

Ik heb ruime politieke ervaring en heb verschillende functies vervuld van fractievoorzitter tot wethouder. Mijn politieke ambities zijn onverminderd groot en uw stem op het CDA in Albrandswaard maakt het mogelijk om mijn ervaring en enthousiasme weer in de praktijk in te zetten. Ik ben er klaar voor!

Met een frisse blik en een positieve houding werk ik graag mee aan verbinding tussen de verschillende partijen, keuze en kiezer, tussen jong en oud, gezin en individu, kansen en mogelijkheden en niet in de laatste plaats de verbinding tussen u, de gemeente en het CDA in Albrandswaard.

Kies bij de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart voor iemand waarin u zich herkent en die zegt waar het op staat!

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.