01 juni 2020

Mantelzorgers in het zonnetje gezet door CDA Goeree-Overflakkee

In deze bijzondere tijden wordt er op alle plaatsen in de zorg heel hard en met veel liefde gewerkt. Ook van mantelzorgers wordt opnieuw veel gevraagd. Het CDA Goeree-Overflakkee waardeert hun inzet, liefde en aandacht enorm. Daarom heeft het CDA mantelzorgers – die na een eerdere oproep door bekenden zijn opgegeven – verrast met een kaartje en DoeGoedbon van een lokale onderneming als bedankje.

Elk jaar gaat het CDA Goeree-Overflakkee rondom de ‘Dag van de Mantelzorg’ in november het eiland over om in alle dorpen de opgegeven mantelzorgers te verrassen en te luisteren naar hun persoonlijke verhalen. Maar in deze tijd wilden de christendemocraten de mantelzorgers eens extra een hart onder de riem te steken. Het CDA roept op om zeker ook nu aandacht te hebben voor elkaar en spreekt haar waardering uit voor alle mantelzorgers op ons eiland. Ook vragen zij contact op te nemen als zij iets voor u kunnen betekenen.

Steun voor lokale ondernemers en bestrijden eenzaamheid

De mantelzorgers ontvingen van het CDA een bedankkaartje en Doegoedbon van een lokale onderneming. Hiermee wil het CDA het belang onderstrepen om onze ondernemers te steunen door lokaal te kopen.

De DoeGoed Actie geeft lokale winkeliers en horeca een impuls en draagt financieel bij aan een goed zorgdoel zoals het bestrijden van eenzaamheid op het eiland. De uitgedeelde DoeGoedbonnen zijn te besteden bij Bakker van Helden, Bakkerij Bienefelt of Visspecialist Hameeteman. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.