04 februari 2017

Pieter Omtzigt Thema Pensioen - Kom 15 februari naar Flora Holland, Rijnsburg - #CDA.

CDA’er Pieter Omtzigt doet Duin- en Bollenstreek aan

 Pieter Omtzigt is woordvoerder financiën, fiscale zaken, pensioenen en Europese zaken

Op woensdag 15 februari a.s. doet de pensioentour van Pieter Omtzigt, kamerlid en kandidaat voor het CDA bij de komende verkiezingen, de Duin- en Bollenstreek aan! Vanaf 19.00 uur is hij, samen met o.a. Julius Terpstra, de CDA-kandidaat van de jongeren en de regio, te gast bij de CDA-afdelingen uit de Duin- & Bollenstreek. De bijeenkomst wordt gehouden in het bedrijfsrestaurant van het complex van FloraHolland in Rijnsburg.


Eerst zullen Julius Terpstra en andere regionale CDA-kandidaten zich presenteren. Daarna zal gastheer FloraHolland een korte uitleg geven over het belang van de veiling voor de wereldwijde bloemenhandel. Vervolgens zal Pieter Omtzigt de rest van de avond vullen. Er zal uitgebreid gelegenheid zijn tot het stellen van vragen aan hem.

 

Pieter Omtzigt heeft al een flink aantal plaatsen in Nederland aangedaan met zijn pensioentour en trekt steeds volle zalen. Pensioen is een thema waarover veel Nederlanders zorgen hebben. Al sinds 2003 houdt hij zich als kamerlid met dit onderwerp bezig. In 2012 werd hij met voorkeurstemmen herkozen en in de afgelopen jaren ontwikkelde hij zich tot de luis in de pels van de regering.

 Wilt u alvast meer weten over Pieter Omtzigt, neem een kijkje op : https://www.cda.nl/omtzigt/

De avond staat open voor alle belangstellenden. De ontvangst is vanaf 18.45 uur met koffie. Aanmelden is niet nodig. Volg (vanaf de snelweg A44 en vanuit Oegstgeest/Rijnsburg) de richtingwijzers FloraHolland en vervolgens de bordjes “CDA-bijeenkomst”. Komt u ook?

Uw route op Google Maps: 

goo.gl/maps/1XqGDq4zQ9s

 

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.