In maart 2022 vinden de gemeenteraadsverkiezingenplaats in Leiden. Met de programmacommissie in volle gang en de lijsttrekkersverkiezing op 2 juni a.s., beginnen ook de voorbereidingen voor een mooie campagne op gang te komen.

Het enige dat nog mist is een ijzersterke kandidatenlijst! Hierbij opent het bestuur dan ook graag de sollicitatieronde om een plekje (nr. 2 en verder) op de concept kandidatenlijst te verkrijgen. Wil jij als lokaal politicus meebouwen aan Leiden? Geloof jij in een samenleving waarbij we verder kijken dan ons eigen belang, in contact staan met de Leidenaren en waarin we staan voor een betrouwbare gemeentepolitiek? Dan ben jij misschien wel de juiste persoon om het CDA Leiden te vertegenwoordigen in de Leidse gemeenteraad, of als duo-raadslid aan de slag te gaan.

Hier vind je de volledige vacaturetekst. Herken jij je in de profielschets, en heb je het enthousiasme om voor deze functie te gaan? Stuur je CV (of geactualiseerd LinkedIn profiel) en motivatie naar Egbert Hendriks (voorzitter kandidaatstellingscommissie) op [email protected]. Solliciteren kan ook online, via DIRK (http://dirk.cda.nl). De deadline om te solliciteren is 9 juli, 24.00.

Met vriendelijke groet, namens het bestuur,

Jonathan Provoost

Secretaris CDA Leiden

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.