Praat mee met CDA-Kamerleden Pieter Omtzigt en Julius Terpstra

Op woensdag 3 februari om 20.00 uur organiseert het CDJA Duin- en Bollenstreek in samenwerking met de regionale CDA-afdelingen in de streek, waaronder ook Leiden, een digitaal vraaggesprek met Kamerleden Pieter Omtzigt en Julius Terpstra.

Terpstra: ‘’Gezien de huidige coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om een live evenement te organiseren. ’’Wij vinden het heel belangrijk dat kiezers toch goed geïnformeerd worden over ons programma en dat vragen beantwoord kunnen worden, vandaar dit digitale vraaggesprek’’.

Tijdens het vraaggesprek komen onderwerpen aan de orde als economie, wonen, de Europese Unie, een betrouwbare overheid, het nieuwe sociaal contract en veiligheid. Uiteraard mogen er ook vragen worden gesteld over andere onderwerpen.

Aanmelden voor dit digitale vraaggesprek kan via Guylaine Loos:  [email protected].  Het gesprek zal live worden uitgezonden via de facebookkanalen van de CDA-afdelingen Lisse, Hillegom, Teylingen, Noordwijk, Katwijk, Leiden, CDJA Leiden en CDJA Duin- en Bollenstreek

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.