18 februari 2019

Valentijn actie CDA Midden-Delfland

Afgelopen donderdag 14 februari heeft het CDA een bos bloemen bij Wil de Vette langs gebracht. Het CDA deed dit in het kader van Valentijnsdag.

‘Het CDA staat achter mensen die zich inzetten voor de samenleving’, zegt Marco Moerman, kandidaat voor het CDA tijdens de waterschapsverkiezingen op woensdag 20 maart a.s. ‘Of dat nu op de vereniging is, als mantelzorger, hulpverlener, zorgmedewerker of als goede buur. Iets doen voor een ander is belangrijk. Op deze Valentijnsdag zetten we daarom mensen zoals Wil in het zonnetje’. 

Vandaag bracht Marco een bloemetje langs bij Wil de Vette, een bekende en betrokken Maaslander. Wil zet zich al geruime tijd in voor diverse projecten in Midden Delfland. ‘Als partij van de samenleving steunt het CDA die inzet volledig’, zegt Marco. Zij is een sociaal betrokken onderneemster wat zich uit in de verschillende activiteiten op Hoeve Bouwlust, ook is een gedreven vrijwilliger bij Au Boulet en is ze actief betrokken bij ANV Vockestaert en natuurlijk haar koor Spirit.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.