Desiree Langeveld

Mijn naam is Desiree Langeveld, ben 48 jaar en woon in Den Hoorn. Ik ben getrouwd en heb twee zonen van 19 en 16 jaar. De afgelopen 22-jaar werkte ik als jeugdbeschermer bij Jeugdbescherming Rotterdam. Vanaf 1 februari ga ik werken als manager ambulante jeugdhulp bij het Leger des Heils. Binnen de Protestantse Gemeente ’t Woudt – Den Hoorn ben ik wijkouderling.

Ik koos bewust voor het CDA  omdat ik zowel in de politiek als thuis waarde hecht aan de christelijke waarden en normen. Binnen de politiek ga ik mij bezighouden met onderwerpen binnen het sociaal domein. Vanuit mijn werkervaring weet ik hoe belangrijk het is dat jongeren in een veilige omgeving opgroeien zodat de kans groter is dat zij succesvol zijn in de samenleving.

 Als raadslid sta ik ervoor dat iedereen in onze gemeente mee doet en mee telt. Hulpverlening en zorg dient makkelijk toegankelijk te zijn zodat dit tijdig aangeboden kan worden.  Onze ouderen verdienen het om zo lang mogelijk zelfstandig te wonen en daar de noodzakelijke zorg te ontvangen. Om onze gemeente levendig en vitaal te houden is het nodig dat we kritisch blijven wat betreft nieuwbouwwoningen. Jonge gezinnen en starters hebben hierbij mijn aandacht.

Het CDA is een mooie en moderne partij, een partij die staat voor een waardevolle en respectvolle samenleving. Als raadslid wil ik mij met superveel enthousiasme en motivatie voor u en onze gemeenschap inzetten.  Als u verder nog iets van mij wilt weten of vragen hebt dan kunt u mij bereiken op het mailadres [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.