Henk Bakker

Fractieassistent

Mijn naam is Henk Bakker. 53 jaar geleden ben ik geboren in Friesland en opgegroeid aan de meren en weilanden daar. Sinds kort ben ik -samen met mijn vrouw Susanne- verhuisd naar Nieuwkoop en ik geniet iedere dag van al het moois in de gemeente Nieuwkoop. Ik ben de trotse vader van drie kinderen, Eelco, Tjitze en Menno.

Ik ben opgeleid als jurist en ben vervolgens bij de vakbeweging (CNV) en Arbeidsvoorziening Nederland (nu UWV Werkbedrijf) gaan werken. Daarna heb ik managing consultant bij achtereenvolgens Capgemini en Berenschot gewerkt. Tegenwoordig werk ik ook als consultant bij ECORYS in Rotterdam. Daar werk ik met mijn adviesgroep aan maatschappelijke vraagstukken, zoals onderwijs, arbeidsmarkt, zorg en sociale verbetering. Elke dag weer een uitdaging!

Daarom vind ik het ook zo belangrijk dat iedereen die een steuntje in de rug nodig heeft, deze ook krijgt. Zo kan iedereen gezond en gelukkig leven en meedoen in de samenleving en op de arbeidsmarkt. Daar maak ik me zakelijk en privé sterk voor.

Mijn lijfspreuk: We benne op de wereld om mekaar, om mekaar.....

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.