Marcella van der Heijde-Keijzer

Mijn naam is Marcella van der Heijde-Keijzer (1990) en woon samen met mijn man sinds 2019 met veel plezier in Bolnes. Ridderkerk is voor mij geen onbekende plek, als kind kwam ik met mijn ouders vaak op zondag in de Sint Joris parochie, waar mijn vader een kerkkoor dirigeerde. Ik ben in het dagelijks leven muziektherapeut in het ziekenhuis, daarnaast ook docent vaktherapie muziek aan de Hogeschool Leiden en dirigent van diverse orkesten en koren.

Muziek is een van mijn grote passies en daarin is bij het dirigeren het samenwerken met musici en zangers en samen iets moois neerzetten iets wat mij veel energie geeft. Als muziektherapeut vind ik het mooie dat ik een stukje in een moeilijke periode van iemands leven mee mag lopen, luisteren en iemand hierin kan ondersteunen.

Dit samenwerken met mensen en mijn sociale kracht is ook mijn grote drijfveer om nu politiek actief te worden. Politiek is, naast lezen van boeken, een van mijn hobby’s en interesses. Politiek betekent voor mij ook vooral de samenwerking zoeken met bewoners en organisaties, want samen kun je zoveel meer dan alleen. Vanuit mijn christelijke achtergrond en sterke drive om anderen te helpen, wil ik dit nu ook inzetten in de Ridderkerkse politiek. De christendemocratische normen en waarden zijn en blijven hierin voor mij een sterke basis. Ik hoop dat ik mij vanaf  2022 voor het CDA Ridderkerk in mag zetten als raadslid en kijk uit naar kennismaking met bewoners uit de diverse wijken de komende tijd.

Mocht u meer over mij willen weten, kennis willen maken of graag iets aankaarten wat er speelt of waar u tegenaan loopt in Ridderkerk, schroom niet om contact op te nemen want dan kom ik graag met u in gesprek.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.