Pauline de Klerk

Mijn naam is Pauline de Klerk, ik ben 33 jaar en woon al mijn hele leven in Ridderkerk. Inmiddels ben ik meer dan 11 jaar werkzaam op de afdeling Radiologie van het Erasmus MC. Hier maak ik in wisselende diensten voornamelijk CT-scans, maar ook gewone röntgenfoto’s. Naast mijn werk speel ik korfbal in een vriendenteam bij KCR en speel ik saxofoon bij verschillende orkesten.

De afgelopen 3 jaar heb ik naast mijn werk de masteropleiding Zorgmanagement gevolgd welke ik afgelopen zomer heb afgerond. Tijdens mijn opleiding ben ik lid geworden van het CDA en met de komende gemeenteraadsverkiezingen is de tijd gekomen om actief te worden in de Ridderkerkse politiek.

Mijn politieke carrière is dus nog erg kort, maar ik hoop veel in korte tijd te leren over deze wereld in Ridderkerk. Ik wil hier mijn steentje aan bijdragen door mij vooral te focussen op kunst en cultuur, maar ook op de andere onderwerpen die van groot belang zijn voor de Ridderkerkse samenleving. En het woord samenleving betekent voor mij ook echt samen, dus met elkaar en voor elkaar. Een samenleving waarin iedereen prettig kan wonen en daar wil ik mij graag voor inzetten!

Ik ben nieuwsgierig naar wat er leeft in de gemeente dus ik sta open voor alle tips, adviezen, ideeën en punten van aandacht waar het CDA zich voor zou kunnen inzetten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.