Victor Mijnders

Raadslid

Ik ben Victor Mijnders, geboren in 1994, woonachtig in Slikkerveer en sinds 29 mei 2019 getrouwd met Esmée. In maart 2022 hopen we vader en moeder van een tweeling te worden. In het dagelijks leven ben ik trainee informatiemanagement en werk ik in opdracht voor de gemeente Lansingerland als Zaaksysteem specialist. Hierbij werk ik aan het verbeteren van de communicatie en informatievoorziening binnen de gemeente en zorgen we binnen mijn team ervoor dat inwoners steeds makkelijker de gemeente digitaal weten te bereiken.

In mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek, staat Netflix geregeld aan en drink ik graag een biertje met vrienden. Daarnaast ben ik lid van de Wilhelminakerk Slikkerveer, sinds 2016 lid van het CDA en daarvoor was ik 7 jaar lid van de Jongerenraad Ridderkerk.

In maart 2018 ben ik gekozen tot jongste raadslid in de gemeente Ridderkerk en dit werk doe ik sindsdien met heel veel plezier. Hierbij heb ik mij o.a. ingezet voor meer woningen in Ridderkerk, behoud van ons cultureel erfgoed, een (verkeers)veiliger Ridderkerk, een inclusieve samenleving en een groener Ridderkerk. Daarnaast heb ik als jongste raadslid ook duidelijk de stem van de jongeren laten horen. Ik wil mij op deze punten blijven inzetten ook in de raadsperiode 2022-2026.

Als ik naar onze samenleving kijk, maak ik mij zorgen over de verdeeldheid die steeds meer toe lijkt te nemen, ook in Ridderkerk. Onze samenleving lijkt steeds individualistischer te worden, terwijl wij samen veel meer kunnen bereiken. De vele verengingen en vrijwilligers bewijzen dat elke dag weer in Ridderkerk!

Als raadslid wil ik daarom bijdragen aan een veilige en veelzijdige samenleving waar jong en oud samen goed en rustig kunnen leven en wonen.

Voor vragen, opmerkingen, adviezen en tips ben ik altijd bereikbaar!

[email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.