07 mei 2024

save the date

CDA Voorne aan Zee organiseert op maandag 27 mei het Energie Event Voorne-Putten,
start 19.30 uur (vanaf 19.00 uur inloop) bij STC, Kerkhoekstraat 1 in Brielle.

De energietransitie is onvermijdelijk. Hierover is nagenoeg iedereen het eens. Maar de complexiteit is enorm en wat erover wordt gezegd is niet altijd correct. Dit leidt tot misverstanden en weerstand. En dat kunnen we niet hebben bij zoiets belangrijks.
Kortom, tijd voor helderheid. Daarom heeft het CDA een aantal relevante en deskundige sprekers uitgenodigd met kennis en kunde over de energietransitie en die dit graag met u delen. Ook is er uiteraard ruime gelegenheid tot het stellen van vragen.

Op deze avond komen in ieder geval de volgende organisaties aan het woord: Gemeente Voorne aan Zee, Stedin, Fieldlab Green Economy Westvoorne en Aardwarmteproject Vierpolders. Wat het extra leuk maakt, is dat enkele  studenten van het STC zullen vertellen over hun ideeën en oplossingen.
De nadruk ligt op het overbrengen van informatie. Natuurlijk komt het CDA-verhaal (bescheiden) aan bod maar alle sprekers komen op persoonlijke titel en met hun eigen kijk op de energietransitie.

Het belooft dus een zeer interessante avond te worden. Noteer ‘m dus alvast in de agenda. Deze avond is voor iedereen vrij toegankelijk, dus neem gerust een geïnteresseerde kennis mee!  

Met een vriendelijke groet,

Namens het bestuur van CDA Voorne aan Zee                                       

Jos van Kester, Alfons van Leussen, Kees Ridder         

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.