27 maart 2022

Afscheid van de “Oude Gemeenteraad”

Op 24 maart heeft Gemeente Assen afscheid genomen van de oude gemeenteraadraad. Daarmee wordt er ook afscheid genomen van raadsleden die niet meer terugkomen in de rol van Raadslid, maar wellicht wel in de rol van plaatsvervangend raadslid.

Wij als CDA-Assen hebben afscheid genomen van Eddy de Korte. Anna Hendrikse en John Kok.

Eddy is 12 jaar als gemeenteraadslid namens het CDA actief geweest. Eerst als lid en later als fractievoorzitter. De laatste 3 jaar als vice voorzitter van de consulterende en informerende vergaderingen.

Anna heeft de afgelopen 4 jaar het CDA vertegenwoordigd en deed dat met veel passie voor dier, natuur en een schone leefomgeving. Als jong raadslid heeft Anna ook sportief gezien Assen en het CDA goed vertegenwoordigd.

John kok heeft als plaatsvervangend raadslid de afgelopen 4 jaar met veel bevlogenheid voor Assen en het CDA, de fractie  bijgestaan met advies, denkkracht en analyse.

Ik mag denk ik wel zeggen ; “Namens alle CDA leden van Assen, de meeste inwoners en zeker de nieuwe fractie” Dank jullie wel voor alle inzet, jullie passie voor Assen en niet te vergeten jullie inzet als volksvertegenwoordiger.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.