CDAssenaren voor een sterk Assen

In Assen mogelijk maken wat nodig is.   

Een sterk Assen begint bij een stad waarin u en iedere Assenaar zich veilig en thuis voelt. In het Assen van CDA staat niemand er alleen voor. Je leeft niet alleen voor jezelf. Samen werken we aan onze samenleving en zorgen we voor elkaar, voor de natuur en voor de cultuur. Verbondenheid gecreëerd door betrokkenheid; waardering voor elk maatschappelijk initiatief.  

Het CDA wil Assenaren directe invloed geven op hun leefomgeving. Bent u Assenaar? Dan hebt u zelf de regie over uw huis, uw straat en uw wijk, maar ook over uw ontwikkeling, comfort en plezier. Bij tegenslagen is er altijd steun te putten uit uw omgeving. Zie de gemeente hierin als dienstbaar aan haar inwoners, bedrijven en organisaties.  

Het vertrouwen in de politiek is de afgelopen jaren afgenomen. Zonder dit vertrouwen brokkelt de samenleving verder af en trekken mensen zich terug. Dit ligt ook aan de politiek. Zo werden er teleurstellende beslissingen genomen. Denk bijvoorbeeld aan het Factory Outlet Center dat ingaat tegen de belangen van de binnenstad. Of aan het maaibeleid en het parkeerbeleid.  CDA wil dat alle beslissingen worden afgewogen tegen de maatschappelijke gevolgen en in een dialoog met de inwoners. Juridisch of financieel gelijk hebben betekent niet dat de gemeente zomaar haar gang kan gaan. 

Het moet anders en het kan anders; het kan beter. Uw stem op het CDA zet die verbetering in gang. Samen mogelijk maken wat nodig is voor een beter Assen.  

De CDA Thema’s voor Assen:

  1. CDA’s Assen zorg(t) voor elkaar
  2. CDA’s Assen als stad, een goed gevoel
  3. CDA’s Assen een stad in een sterke samenleving

Onze mensen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.