16 november 2017

“Hans Maris trekt CDA-lijst Lelystad met ambitieus team”

Hans Maris is bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 de lijsttrekker van het CDA in Lelystad. Dat heeft de partij woensdagavond 15 november tijdens haar algemene ledenvergadering unaniem besloten.

Lijsttrekker Hans Maris is in het dagelijks leven directeur van Erfgoedpark Batavialand waar de Bataviawerf en Museum Nieuw Land onderdeel van zijn. Als geboren Flevolander en inwoner van Lelystad wil hij naast zijn werk ook meer voor de stad gaan betekenen. “Ik vind het een eer om als relatief nieuwkomer in de politiek het vertrouwen van het bestuur en de leden te krijgen om de komende vier jaar de partij en de inwoners van de stad te mogen dienen. We staan in de startblokken om met een jong en ambitieus team de komende maanden ons gezicht te laten zien en duidelijk te maken dat de plannen van het CDA beter zijn voor Lelystad en haar inwoners” aldus Maris. 

Naast lijsttrekker Maris wordt de kandidatenlijst gevuld door Eric van Luxemburg op nummer 2 en het zittende raadslid en fractievoorzitter Wim Bussink op plaats 3. Het bestuur van het CDA Lelystad is trots op de gevarieerde kandidatenlijst. Het CDA wil met haar verkiezingsprogramma “Beter voor Lelystad” toewerken naar een verdubbeling van het huidige aantal zetels in 2018.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.