Maayolein Goelema

Raadslid Commissie Samenlevingszaken

Ik ben in 1961 als 6 weken jonge baby met mijn familie vanuit Hardenberg naar een boerderij in de Noordoostpolder verhuisd. Voor studie heb ik elders gewoond, maar door mijn huwelijk met Evert de Graaff hebben wij ons weer gevestigd in de NOP. Inmiddels hebben we drie uitwonende studerende kinderen en gaan wij hier niet meer weg.

In het dagelijks leven werk ik als adviseur kwaliteit en beleid bij Zorggroep Oude en Nieuwe Land. Daarnaast was ik tot voor kort Cliëntenraadslid van de MC Groep. En gedurende 10 jaar zet ik me in voor de uitwisseling van scholieren uit de NOP met Mizumaki Japan. 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, hardlopen, fietsen of op de golfbaan.

Het werken met en voor mensen vind ik belangrijk en inspirerend. Mijn insteek is dat de politiek dichtbij de inwoners staat. De overheid moet waarborgen dat de samenleving zich kan ontplooien. Een dosis fundamentele nieuwsgierigheid en goede vragen stellen maakt duidelijk wat echt belangrijk is. Het CDA is voor mij de partij die uitgaat van de kracht van de samenleving en een goede balans heeft in eigen verantwoordelijkheid en solidariteit. 

Ik zie uit naar de ontmoeting met u allen om samen verder te bouwen aan een mooie Noordoostpolder waarin het voor iedereen goed wonen, werken en recreëren is. 

 

Deze foto van Maayolein is gemaakt door Simone Appelo.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.