26 oktober 2023

UITNODIGING: REGIONALE BIJEENKOMST 'DE KRACHT VAN DE REGIO'

Het CDA in Noord Oost Fryslân (Achtkarspelen, Dantumadiel, Noardeast-Fryslân en Tytsjerksteradiel) organiseert een inspirerende avond over de kracht van onze regio!

Programma
De avondaftrap wordt verzorgd door Henk van der Veen, voorzitter CDA Noardeast-Fryslân. 

Hierna zal Biense Dijkstra, directeur van Bouwgroep Dijkstra Draisma, ingaan op de kansen voor onze regio in de duurzame toekomstbestendige bouw. Na Biense zijn talk zal er ruimte zijn om vragen te stellen en in discussie te gaan over dit boeiende en actuele onderwerp! 

Het programma wordt vervolgd door Jouke Spoelstra, CDA wethouder in Achtkarspelen en kandidaat #nr11 op de CDA lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen. De kansen die onze regio biedt wil hij uiteraard belichten in Den Haag. Hoe? Dat hoor je deze avond.

Iedereen is welkom! Ook als je misschien minder affiniteit hebt met politiek: op deze avond staat jouw regio centraal! En daar wil je over meepraten. Misschien heb je affiniteit met de bouw? Of ideeën over onze prachtige regio waar Den Haag wat mee moet. Kom langs en laat van je horen. Het belooft een interessante avond te worden waarbij we elkaar kunnen inspireren ten behoeve van onze prachtige regio!

Wanneer
Woensdag 8 november 2023
Aanvang
19.30 uur – 22.00 (borrel aansluitend)
Locatie 
De Kruisweg , Haadwei 42, 9104 BG Damwâld

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.