24 april 2024

Algemene ledenvergadering

Beste CDA-leden,

Als lid van het CDA wordt u hierbij van harte uitgenodigd voor onze aankomende algemene ledenvergadering, die zal plaatsvinden op donderdag 25 april as, om 19.30 uur. Dit belangrijke evenement biedt een uitgelezen kans om samen te komen, onze standpunten te delen en belangrijke kwesties te bespreken die onze gemeente en onze samenleving als geheel aangaan. 

Naast de gebruikelijke formele agendapunten staat er een boeiende toevoeging op het programma: de kennismaking met onze noordelijke kandidaat voor het Europarlement, Sjoerd Wijnsma. Dit biedt een unieke gelegenheid om persoonlijk kennis te maken met een toekomstige vertegenwoordiger die onze belangen op Europees niveau zal behartigen.

Een ander cruciaal thema dat tijdens deze vergadering zal worden behandeld, is het woningtekort binnen onze gemeente. Het is een onderwerp dat onze aandacht vereist en waarbij uw input van onschatbare waarde is. Samen kunnen we constructieve oplossingen bespreken en acties plannen die het verschil kunnen maken voor onze gemeenschap.

Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen op deze Algemene Ledenvergadering, waar uw betrokkenheid en inbreng van onschatbare waarde zijn voor de toekomst van ons CDA en onze gemeente.

 Datum: donderdag 25 april

Tijd:19.30 uur

Locatie:Brede School De Drait

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.