24 mei 2022

Continuïteit Kinderopvang Klarenbeek gerealiseerd

In een reactie op de vragen die het CDA Apeldoorn op 2 mei heeft gesteld aan de verantwoordelijk wethouder in het kader van continuïteit voor de kinderopvang in Klarenbeek is vandaag een antwoord gekomen. Met goed nieuws. De huidige locatie van kinderopvang Klarenbeek mag blijven bestaan tot 31 juli 2024. Een duidelijke handreiking van de wethouder. Een grote geruststelling voor de eigenaresse van de kinderopvangfaciliteit. De datum werd vergezeld van de opmerking 'en in goed overleg', dat betekent dat bij het betrekken van bijvoorbeeld een andere locatie ook nog uitloop bestaat als deze alternatieve locatie nog niet gereed is. 

Tevens is aangegeven dat het Particulier Project Initatief dat is ingediend voor de alternatieve locatie met urgentie zal worden behandeld zodat er zoveel mogelijk zekerheid is dat dit initiatief binnen gestelde termijnen wordt afgehandeld. De kans op succes is groot, maar vanzelfsprekend worden de noodzakelijke procedures doorlopen.

Als CDA Apeldoorn zijn we blij dat we de termijn voor de kinderopvang hebben kunnen laten verlengen en daarmee de continuïteit voorlopig niet in gevaar is. Daar zullen ouders en kinderen ook blij mee zijn. 

 

U vindt de antwoorden hier

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.