Judith Rotink

Wat zijn je portefeuilles? 
Zorg & Welzijn, Sport & Accommodaties, Duurzaamheid en Euregio.

Wie ben je en wat brengt je in Nijmegen?
Ik ben Judith Rotink en kom uit het pittoreske Lichtenvoorde. Ik ben naar Nijmegen gekomen in 2006 om Natuurwetenschappen, en later ook Geschiedenis, aan de Radboud Universiteit in Nijmegen te studeren. Tijdens mijn studententijd heb ik in Lindenholt, het centrum, op de campus en in Nijmegen-Oost gewoond. Sinds 2016 woon ik Nijmegen-Noord. Op deze manier, heb ik de stad op verschillende plekken leren kennen. 

Wat betekent het CDA voor jou? 
Het CDA is voor mij de partij die ervan uitgaat dat je middels contact met mensen altijd meer kan bereiken dan als individu. Daarom zijn vrijwilligers, (sport)verenigingen, mantelzorgers etc. ook zo belangrijk voor de maatschappij en dus ook voor het CDA.   

Waar geloof je in? 
Ik geloof dat je met aandacht voor mensen en de samenleving de wereld om je heen een beetje mooier kan maken. Dat betekent rentmeesterschap, maar ook je oren en ogen openhouden en reageren op iedere e-mail. 

Waar zet je je voor in? 
Vrijwilligers, mantelzorgers en verenigingen. Verder vind ik contact belangrijk. Contact met de buurgemeente, maar ook met Duitsland. Daarom ben ik actief in de Euregio. 

Wil je nog iets kwijt? 
Nee, maar als u iets kwijt wil? Neem vooral contact met mij op!

[email protected]
+31(0)618214620 

Portefeuille: Werk & inkomen, Openbare Ruimte, Maatschappelijk opvang, Zorg & Welzijn, Jeugd, Onderwijs, Wonen, Milieu, Groen & Water

[email protected]

T:0618214620

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.