Herman Pieter Ubbens

Woordvoerder

Herman Pieter (1984) is getrouwd en woont met zijn vrouw en twee dochters in de Groningse wijk de Hoogte. Hij is werkzaam als leraar aardrijkskunde op een middelbare school in Assen. De afgelopen vier jaar was Herman Pieter al raadslid voor het CDA in Groningen. 

Waarom CDA? 

"Het CDA is een partij die gelooft in de kracht van de samenleving, juist door mensen en organisaties in hun kracht te zetten komen we tot een betere samenleving. Ook de zorgen voor onze naasten en onze omgeving zijn belangrijke kernwaarden van het CDA. Tenslotte heb ik voor het CDA gekozen omdat ik juist in deze tijd geloof in de waarde van een genuanceerd standpunt en dat past bij het CDA. "    

Waar wil jij je sterk voor maken in Groningen? 

"Een stad waarin een sterk verenigingsleven en gemeenschapszin bestaat, waar mensen naar elkaar omkijken en zorgen voor hun leefomgeving. Daarom heb ik me de laatste jaren intensief ingezet voor een schoner Groningen. Het onderhoud van onze gemeente moet omhoog. Kijk daarbij niet alleen naar de binnenstad, maar juist ook naar de overige wijken en dorpen die onze gemeente rijk is.Er is meer geld nodig om het onderhoudsniveau van de gemeente omhoog te brengen."

Wilt u Herman Pieter iets vragen? Neem gerust contact met ons op.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.