29 oktober 2021

Dit zijn de burgerraadsleden van CDA Eijsden-Margraten

Even voorstellen, dit zijn de burgerleden van CDA Eijsden-Margraten. Niels Duits, Pieter Duits, Ivan Dreessen, Nicole Vroon, Jörgen Malik en sinds deze maand Ronald George. Jong talent, gecombineerd met ervaring zijn zij de stille krachten achter de raadsleden. 

De burgerleden ondersteunen onze raadsleden en de fractie om goed inzicht te krijgen in raadsstukken. Ze denken mee over de inbreng tijdens de raadsvergaderingen, reflecteren mee wat onder de burgers speelt en zijn actief in de beeldvormende vergaderingen. Zo helpen ze onze raadsleden om in de besluitvormende vergadering een weloverwogen besluit te maken. Daarnaast doen ze zo ervaring op om zich verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraad. Kennis, expertise en ervaring zetten ze tomeloos in voor de maatschappij waar CDA Eijsden-Margraten trots en dankbaar op is.

Het CDA Eijsden-Margraten dankt al haar burgerleden voor hun steun en inzet in de afgelopen periode. Het zijn politieke talenten en we kijken er naar uit om de burgerleden van nu in de toekomst als raadslid te mogen begroeten.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.