Over CDA Eijsden-Margraten

CDA Eijsden-Margraten gaat voor het allerbeste voor onze mooie gemeente. We willen nu goed kunnen wonen, werken en leven en onze kinderen moeten dit ook kunnen. Voldoende betaalbare woningen en een prettige leefomgeving zijn hierin essentieel. Duurzaamheid speelt hier een belangrijke rol in en we gaan hier samen mee aan de slag. Hierin hebben we oog voor een goede transitieperiode. 

Met onze jarenlange bestuurservaring zorgen wij voor een financieel gezonde gemeente waar wij verantwoordelijkheid voor nemen. Dit komt omdat wij altijd de afweging maken ten behoeve van het algemeen belang. Zo maken we de juiste balans op tussen prettig wonen en werken, economie en toerisme, het landschap, landbouw en fruitteelt. Met aandacht voor de leefbaarheid in onze kernen op sociaal en cultureel vlak.

Wij luisteren met compassie naar de inwoners en onze mensen staan écht midden in de maatschappij en zijn altijd in voor een gesprek. Door onze provinciale en landelijke connecties kunnen we het verschil maken voor onze gemeente en haar inwoners. We hebben onze ogen en oren op de juiste plekken en zijn daarin transparant, eerlijk en open.

Goed leven nu én in de toekomst!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.