Gideon van Haaften

Even voorstellen

Mijn naam is Gideon van Haaften. Ik woon in Rijswijk, maar ben opgegroeid in het mooie Waardhuizen. Naast mijn rol in het CDJA (Altena), ben ik burgerraadslid voor het CDA Altena en studeer ik History aan de Universiteit Utrecht.
 
In september 2020 besloot ik mij aan te sluiten bij het CDJA, omdat ik mij op politiek gebied meer wilde inzetten voor de omgeving. Politiek is tegenwoordig voor jongeren een onderwerp waar niet veel over wordt gesproken. Toch hebben jongeren een mening die nieuwe inzichten kan geven voor (bestaande) plannen. Daarom vind ik het erg belangrijk dat iedere jongere mee kan praten over verschillende onderwerpen die ook hen aangaan. 
Het CD(J)A geeft iedereen de kans om zich te laten horen en de discussie aan te gaan. Daarom wil ik mij inzetten voor het CD(J)A en een mooier Altena.

 

Voor een goed bereikbaar Altena

Thema's

  • Infrastructuur
  • Vervoer
  • Bereikbaarheid

Visie

Door samen ideeën en plannen te bedenken willen we de gemeente Altena beter laten aansluiten op de regio. Dit willen we doen door te investeren in openbaar vervoer. Zo verbeteren we de verbindingen tussen de gemeente en omliggende steden en dorpen. Onderwijsinstellingen en werkgelegenheden zullen ook op deze manier beter te bereiken zijn. 

Missie

Als CDJA willen wij bijdragen aan een sterk Altena dat goed te bereiken is en dat innoveert in nieuwe verbindingen die de kwaliteit van leven in de gemeente doet verbeteren.

Motivatie

Voor studenten zijn investeringen in goede en snelle verbindingen hard nodig. Ik wil mij inzetten om de stem van jongeren te laten horen in de beslissingen die worden genomen over de mobiliteit van de gemeente. 

Kernen

Gideon is het aanspreekpunt voor de volgende kernen:

  • Giessen
  • Rijswijk
  • Uitwijk
  • Waardhuizen

Neem contact met mij op!

Social media

Stuur mij een mail!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.