Jade Buchholtz

Even voorstellen

Mijn naam is Jade Buchholtz. Ik woon sinds september 2020 in Dussen, maar opgegroeid in Sleeuwijk. Al vanaf jongs af aan houd ik mij bezig met problematieken die spelen in de samenleving. Vooral wat er lokaal leeft vind ik erg belangrijk. Rond mijn 17e koos ik ervoor om mij aan te sluiten bij de Jongerenraad Going 4 Altena, omdat ik het belangrijk vond om de stem van jongeren te laten horen. Dit balletje is snel gaan rollen en zo ben ik ook in de lokale politiek terecht gekomen. Het CDJA Altena is een mooi platform om op te halen wat er leeft onder jongeren in Altena, daar zet ik mij al een aantal jaren graag voor in. Momenteel ben ik ook raadslid namens het CDA Altena, waar ik mij tevens met plezier voor inzet. 

Weerbaarheid van jongeren tegen drugs

Thema's

  • Alcohol & drugs
  • Sociaal Domein

Visie

Jongeren in Altena moeten in onze gemeente gehoord en gezien worden. Daarnaast zie ik graag voor mij dat jongeren hier goed kunnen wonen, werken en leven. 

Missie

Jongeren moeten een goed bestaansleven in Altena kunnen opbouwen en behouden. Het is belangrijk om onze jongeren in Altena te behouden, daar wil ik mij hard voor maken.

Motivatie

Ze zeggen niet voor niets dat jongeren de toekomst hebben. We hebben momenteel te maken met wegtrekkende jongeren. Ze trekken weg naar de steden, omdat onze gemeente jongeren niet altijd alles kan bieden wat ze nodig hebben. Dit motiveert mij dan ook om te kijken hoe we ons Altena aantrekkelijker kunnen maken om jongeren hier te behouden.

Kernen

Jade is het aanspreekpunt voor de volgende kernen:

  • Dussen
  • Eethen
  • Meeuwen
  • Sleeuwijk

Neem contact met mij op!

E-mail adres

Telefoon nummer

0651184016

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.