Miriam Frosi

Raadslid

 Ik ben Miriam Frosi, ik sta voor een stad waar iedereen meedoet! 

Ik ben geboren en getogen in de buurt van Milaan. Voor de liefde ben ik naar Nederland verhuisd, in 2001 “geadopteerd” door Eindhoven en ik ben inmiddels een trotse mama van 3 zonen! Ik werk met enthousiasme als manager projectbeheersing bij grote infrastructurele projecten bij Rijkswaterstaat, ben vrijwilliger bij een voetbalvereniging en sinds 2014 CDA commissielid voor ruimte en vastgoed en financiën.
Eindhoven de bruisende Brainport stad! De slimme stad met vele talenten! De stad van vele culturen! De stad van design en technologie! Daar ben ik trots op, maar Eindhoven kent ook andere kanten: het is ook de stad van gezinnen die het erg moeilijk hebben, van eenzame ouderen en jongeren, van minder krachtige bewoners. Eindhoven is niet overal leefbaar en veilig. Daarom wil ik een stem geven aan deze mensen. Ik wil de problemen onder de aandacht van de raad te brengen. Ik wil verbindingen creëren en samen met andere partijen concrete oplossingen zoeken. Dat heb ik in de laatste jaren intensief gedaan. Bijvoorbeeld voor de bewoners van de Hofstraat.
Miriam Frosi CDA staat voor een sportieve, dynamische, financieel gezond en Internationale stad. Eindhoven moet een stade zijn waar iedereen meedoet.
Er is veel werk te doen voor een betere Eindhoven! Met passie en liefde voor de stad pak ik dit op! Bedankt voor uw vertrouwen!

Nr. 4 kandidaat gemeenteraadslid CDA

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.