Neset Irsik

Gemeenteraadslid (Oss)

Ik ben Neşet Irşık,  al 53 jaar met veel plezier woonachtig in Oss. Ik ben getrouwd met Mutlu en samen hebben we Ilayda (dochter,26) en Ilke (zoon,24). Gestart als ingenieur in het bedrijfsleven ben ik al snel in diverse andere functiegebieden gerold en de laatste 20 jaar geef ik leiding aan diverse Business Units bij voormalig Philips Lighting (nu Signify).

Zoals gezegd wonen wij met veel plezier in Oss, en zijn dan ook de vorige generaties dankbaar dat ze voor ons dit mooie leefgebied hebben opgebouwd en nagelaten. Ik zou graag willen bijdragen aan verdere sociale verbinding en werken aan educatie die jongeren klaarstoomt voor de economie van morgen die de bedrijvigheid in de gemeente Oss dient, met in acht neming van de demografische, ecologische en technologische (digitalisering) veranderingen die op ons afkomen. 

Samen met de 23 kernen heeft Oss zoveel om trots op te zijn, wat we vaker mogen opmerken en uitstralen. Ik ben van mening dat de politiek zijn inspiratie en kracht uit de samenleving moet halen en met maatschappelijke betrokkenheid werken aan een leefgebied waar je goed kunt ondernemen, goed kunt wonen en voldoende faciliteiten hebt om te ontspannen. 

[email protected]

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.