Afgelopen weekend werd onze Mari beklad. Natuurlijk kan iedereen zien dat dit het werk is van een amateur! Het had wel wat creatiever en mooier gemogen!

Heb jij de echte Picasso of van Gogh in je? Dan dagen wij jou uit! Wie maakt de mooiste Mari?

Download Mari hier

Rechtermuisknop -> opslaan als

Bewerk 'm op de computer of print 'm uit en kleur of teken zoveel je wil! Stuur 'm naar mari@cdaoss.nl en maak kans op een bon van het Spahuys.

En als je dan toch zo goed bent in kleuren, maak dan op 21 maart Mari's vakje ook rood. Lijst 3, nummer 1, CDA Oss.

 

 

 

 

 

Help! De stemwijzer zegt CDA Oss! Wat nu? 10 tips om jou te helpen bij dit advies:

Bedenk dat je niet alleen bent

Het is altijd fijn om er niet alleen voor te staan. Meer mensen worstelen met dit advies. Toch stemden er bij de vorige gemeenteraadsverkiezingen landelijk maar liefst 965.746 mensen op het CDA. Bedenk dat je dus echt niet de enige bent. Daarnaast heeft CDA Oss gewoon een goed verkiezingsprogramma dat gericht is aan álle inwoners van de gemeente Oss.

De uitslag had erger kunnen zijn

Stem gewoon op een partij die kan samenwerken en zo ook écht iets kan realiseren. Verder geen commentaar.

Wij zijn de grootste landelijke partij op lokaal niveau

Bij de vorige verkiezingen behaalde het CDA landelijk 1.495 zetels in de gemeenteraden. Dit betekent dat er dag in dag uit 1.495 CDA-raadsleden klaarstaan om hun gemeente beter te maken. CDA Oss kreeg bij de vorige verkiezingen 5.224 stemmen, goed voor zeven zetels. Een team van betrokken en enthousiaste mensen staat in de toekomst ook voor jou klaar!

In situaties waarbij dat nodig is zijn de lijntjes met Den Haag kort. Hierdoor kunnen we samen, landelijk én lokaal, een sterk CDA-geluid laten klinken. Een stem op het CDA is dus helemaal zo gek nog niet ;).

Stiekem ben jij ook voor waarden en normen

Het CDA Oss streeft naar een gemeente waarin mensen respect hebben voor elkaar, omkijken naar elkaar en waarin mensen niet alleen voor zichzelf leven. Klinkt goed toch? Daarom is ons motto: Samen voor nu en later.

Wees gerust: je hoeft niet meteen een dekbed van Mari van Kilsdonk of Sybrand Buma te kopen

Maar steun onze campagne door ons te liken op Facebook of te volgen op Instagram! Kom ook naar informatiebijeenkomsten, een interessant debat of bezoek ons als we aan het flyeren zijn in een van de kernen van de gemeente Oss.

Het CDA is een lokale partij

Er zijn 8.109 kandidaat raadsleden voor het CDA door heel het land. Dus er woont er altijd wel één bij je in de buurt. Je stemt dus gewoon op een buurtgenoot. Zij weten wat er speelt én wat er nodig is om problemen op te lossen. Benieuwd naar de CDA Oss kandidaat-raadsleden in jouw buurt? Bekijk ze op onze mensen pagina.

En trouwens, bij het CDA geen Kim Jung Buma praktijken. Elke CDA-fractie besluit helemaal zelf over hun standpunten. Maar voor hulp uit Den Haag of Brussel, kunnen ze wel bellen met een Kamerlid, Europarlementariër of bewindspersoon. Bijvoorbeeld met Tweede Kamerlid en oud-wethouder, René Peters.

Niet alle vooroordelen over ons zijn waar

Zo kun je bijvoorbeeld ook op het CDA Oss stemmen als je niet christelijk bent. Wij zijn een volkspartij, die niemand probeert te bekeren maar de gemeente Oss voor iedereen beter wil maken. Onze aanhang heeft alle kleuren, vormen, smaken, gezindten. En wij behartigen de belangen van alle kernen, of dit nou de stad is of een dorp.

Voor alles is een eerste keer

En je hebt altijd meer spijt van de dingen die je niet hebt gedaan.

Je ouders hebben ook vast ooit op het CDA gestemd

Hoe leuk is het om je ouders te kunnen vertellen dat je 21 maart op het CDA gaat stemmen?

Stemmen is geheim

Dus niemand hoeft er achter te komen. Behalve de Russen misschien…

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.