Maikel van Dommelen

Commissielid

Ik ben geboren in Sint-Niklaas (België) op 15 maart 1993. Op mijn zesde zijn we in Hooge Mierde neergestreken. Van jongs af aan voetbalde en ravotte ik met mijn vrienden. Deze twee hobby's staan nu nog hoog in het vaandel.

Na de middelbare school heb ik mijn studie voortgezet aan Fontys Hogescholen.Ik heb de opleiding Vastgoed & Makelaardij gedaan te Eindhoven.  

Vanwaar de politiek vraagt men zich wel eens af? Nou, vele politieke keuzes zijn van invloed op jong en oud, maar er wordt vaak door de wat oudere generatie beslist. Het is goed en interessant om daar een frisse blik op te werpen. Mijn interesses liggen met name op het gebied van ruimtelijke ordening.

Het landelijke verkiezingsprogramma van het CDA als ook het lokale streven lagen het dichtst bij mijn eigen waarden. In een gemeenschap als Reusel-De Mierden, rijk aan groen, gezelligheid en genieten, kies ik voor het CDA!

Maikel van Dommelen

Marialaan 122

Reusel

Opgegroeid als derde uit een gezin van vier in Hooge Mierde, woon ik inmiddels al weer twee jaar in Reusel tezamen met twee vrienden van me. Met trots kan ik zeggen dat ik twee actieve als ook werklustige ouders heb die altijd voor ons, maar zeer zeker ook voor anderen klaarstaan. Dat voorbeeld volg ik dan ook graag op. Net als zij ben ik graag betrokken bij de verschillende verenigingen die Hooge Mierde rijk is.

Omdat ik door blessureleed met voetbal heb moeten stoppen, zet ik me met plezier in als vlagger bij het vierde elftal van HMVV. Daarnaast maak ik onderdeel uit van de Raad van Elf van de Haoiboerkes. Mooi om van dichtbij te ervaren hoe een kleine groep mensen zich met ziel en zaligheid inzet om zo’n verenigingen draaiende te houden. Deze mensen zijn dan ook van onschatbare waarde voor de kleine kernen in Reusel- de Mierden.

 

In de afgelopen vier jaar was ik actief als duoraadslid in de commissie Ruimte. Een zeer aangenaam en leerzaam traject waardoor je nauw betrokken blijft bij het reilen en zeilen in onze gemeente. Ook de komende vier jaar blijf ik graag nauw betrokken. Zeker gezien de aanstaande herindeling is het noodzaak dat we als gemeente een transitie goed zullen doorstaan. Met de kennis, ervaring en maatschappelijke betrokkenheid van onze fractie ben ik er heilig van overtuigd dat we allereerst de komende vier jaar en ook opvolgende jaren goed zullen doorstaan.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.