Toon Bennenbroek

Ik ben Toon Bennenbroek, 69 jaar oud en ik woon samen met mijn vrouw Ans aan de Singel in de mooie wijk Loove in Someren. Ons grootste levensgeluk zijn onze 3 kinderen met partners en onze 5 kleinkinderen.

Als geboren en getogen Somerenaar heb ik me van jongs af aan ingezet voor een aantal verenigingen, als lid, bestuurslid of als voorzitter bij o.a. De Meerpoel, Siris, de Lambertusparochie en nu nog volop als bestuurslid van Stichting Someren Natuurlijk. Ik hou me vooral bezig met het ontwikkelen en onderhoud van alle mooie wandel-en fietsroutes die Someren rijk is en met het beheer en exploitatie van ons Toeristisch Informatiepunt Someren. Tevens ben ik webmaster van de Land van de Peel/Someren website. Daarnaast geven we met veel voldoening echte ondersteunende mantelzorg aan een aantal kennissen en familieleden.

De lokale politiek draag ik al jaren een extra warm hart toe; sinds 1994 ben ik actief voor CDA Someren; de eerste jaren als voorzitter van het bestuur en vanaf 1998 tot 2014 als raadslid en fractievoorzitter. En uiteraard volg ik de Somerense politiek nog steeds nauwgezet en blijf ik volop mijn inbreng geven aan CDA Someren.

Een aantal zaken die in mijn ogen belangrijk zijn voor Someren;

  • Gezellige Betaalbare Bourgondisch Brabantse horeca en bruisende evenementen
  • De groei van het toerisme verder stimuleren met respect voor de natuur
  • Een actief verenigingsleven waarin ieder ruimte vindt voor ontspanning, ontplooiing en voldoening
  • Meer seniorenwoningen en appartementen bouwen en betaalbare starterswoningen om de doorstroming echt op gang te krijgen

Dit zijn speerpunten van het CDA Someren waar ik me sterk voor maak!

Bel of mail me gerust voor meer informatie!

Toon Bennenbroek  tel; 06-13216875 of [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.