30 oktober 2017

Welke vrijwilliger wint het Lokaal Compliment en 1.000 euro?

De gemeente ontvangt steeds meer aanmeldingen van jonge vrijwilligers die in aanmerking willen komen voor het Lokaal Compliment. Maar we denken dat er nog veel meer vrijwilligers zijn die kans maken op de prijs. Purmerend heeft enorm veel verenigingen op het gebied van sport, vrije tijd en allerlei hobby's. Ben jij maximaal 35 jaar en zet jij je als vrijwilliger in voor jouw club? Meld je dan aan (dit kan nog maar tot maandag 6 november!) en maak kans op een geldbedrag van 1.000 euro voor jouw organisatie.

Wie zoeken we?
Denk bijvoorbeeld aan:jonge trainers die zich inzetten voor hun clubvrijwilligers in de kantine die opvallen doordat ze bijzondere activiteiten organiseren of altijd bereid zijn voor iemand in te vallensponsor-commissieleden die zich keihard inzetten om de tenues van de hele club bij elkaar te krijgentoernooi-commissieleden die jaarlijkse sporttoernooien organiseren

Meld je aan
Vrijwilligers kunnen zich aanmelden voor het Lokaal Compliment op www.purmerend.nl/compliment. Uiterlijk 16 november ontvangen de genomineerden bericht. 

Voorwaarden
De gemeente Purmerend zoekt jonge vrijwilligers in de leeftijd tot 35 jaar, die activiteiten organiseren vanuit een organisatie, die zich richten op het sociaal verbinden of meedoen van (groepen) mensen in Purmerend. De initiatieven moeten minstens een jaar operationeel zijn en zich in de afgelopen periode bewezen hebben. De activiteiten moeten gericht zijn op herhaalde ontmoeting tussen deelnemers over een langere periode en worden uitgevoerd met hulp van vrijwilligers. Vragen? Mail dan naar [email protected].

Prijsuitreiking
De winnende organisatie krijgt een bedrag van 1.000 euro. Daarnaast stelt het Coöperatiefonds van Rabobank een extra prijs van 500 euro beschikbaar. De prijzen worden op donderdagmiddag 23 november 2017 uitgereikt door wethouder Eveline Tijmstra en een vertegenwoordiger van de Rabobank. Zij maken ook onderdeel uit van de jury.

Bron: Persbericht Gemeente Purmerend

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.