Janneke Verbruggen - van Corteveen

Penningmeester

Noordereinde 247

1243 JV ‘s-Graveland

Telefoon: 035 – 656 90 57

Janneke Verbruggen (1979) geboren en getogen in Kortenhoef. Getrouwd met Jan en samen met zijn 4 kinderen wonen we in ’s-Graveland. Al meer dan 15 jaar ben ik werkzaam als consultant in het bedrijfsleven. Momenteel ben ik werkzaam als Customer Experience Consultant bij NTT in Barneveld, een wereldwijde ICT dienstverlener. In deze rol houd ik me vooral bezig met het leveren van een bijdrage aan het optimaliseren van klanttevredenheid door de inzet van technologie. Ik krijg energie van het verbinden van doelstellingen aan mensen, technologie en processen.

De woorden verbinding en met elkaar maken zijn voor mij belangrijke woorden, waardoor ik het belangrijk vind om me juist via het CDA Wijdemeren ook maatschappelijk in te zetten. Iets betekenen voor anderen en betrokken zijn bij de directe woon – en leefomgeving. Onze relatief kleine gemeente kent enorm veel mooie initiatieven, verengingen, kerkgemeentes en vrijwilligers en ik draag graag mijn steentje bij om dit in stand te houden.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten en dan in het bijzonder wandelen, hardlopen en wielrennen, om  te ontspannen, maar tegelijkertijd ook te genieten van de natuur.

Als penningmeester zet ik me met veel plezier in om de standpunten van het CDA Wijdemeren op juiste manier naar buiten te brengen en de zichtbaarheid te vergroten en dat uiteraard niet alleen in de campagnetijd.

Tenslotte voel ik me thuis bij het CDA, doordat de woorden 'Met Elkaar' een cruciale rol spelen. Alleen ga je misschien sneller, maar samen kom je verder.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.