Rosalie van Rijn

Raadslid

Moleneind 45
1241 NH  Kortenhoef
Telefoon: 06 - 52 35 62 95

Mijn naam is Rosalie van Rijn (1992), geboren en getogen in Kortenhoef. Met veel plezier woon ik nu dichtbij Kortenhoef, namelijk in ’s-Graveland.

Wonen

Uit ervaring weet ik  dat het voor starters niet gemakkelijk is om binnen hun eigen dorp te kunnen blijven wonen, simpelweg omdat er weinig woningaanbod is voor jongeren en de huizen duur zijn. Dit is één van de redenen waarom ik lid geworden ben van het CDA, ik wil me graag inzetten voor het woningaanbod voor starters binnen de gemeente Wijdemeren.

Verenigingen

Ik ben inmiddels al weer een aantal jaren lid van ASV handbal, een leuke en gezellige club in Ankeveen. Ook ben ik jaren lid geweest van de slagwerkgroep van BMOL. Verenigingsleven is belangrijk omdat daar veel vriendschappen ontstaan en er veel gezelligheid te halen valt. Ik hoop dat wij met het CDA dit verenigingsleven op een goed niveau in stand kunnen houden.

Studie en werk

Op dit moment ben ik bezig met de laatste loodjes van mijn studie Publiek Management aan de universiteit van Utrecht. Ik hoop mijn studie deze zomer af te ronden en op zoek te kunnen gaan naar een leuke baan. Naast mijn studie ben ik met veel plezier werkzaam in een schoenenwinkel waar ik een groot deel van de week te vinden ben.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.