08 december 2017

Kandidaten CDA gemeente Hellendoorn

De leden van het CDA hebben in een goed bezochte vergadering de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Zoals bekend was Anchela Mak- van Petersen reeds unaniem tot lijsttrekker gekozen. De lijst is een goede mix van ervaring en nieuwkomers zoals Jan Lammers, Janneke Vorderman-Bonthuis, John Evers, Gerrit Dijk en Maurice Paarhuis. Als lijstduwer op plaats 18 staat  CDA Statenlid Jeroen Piksen als signaal van verbondenheid met de provincie.

Alle kandidaten hebben zich enthousiast verbonden aan het CDA- verkiezingsprogramma “Samen Leven” waarin onder andere veel aandacht wordt gegeven aan duurzaamheid, sociale woningbouw, sport en goede (WMO)zorg voor iedereen.

Het CDA Hellendoorn wil graag wederom een partij zijn waarmee goed kan worden samengewerkt en die altijd pal heeft gestaan voor de zwakkeren in onze gemeente. Een stabiele ledenpartij die vanuit het Christelijke gedachtegoed graag weer verantwoordelijkheid voor de samenleving wil dragen in college en gemeenteraad.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.