Marjon Wessel-Steen

communicatie

Betrokken bij CDA Ommen sinds 2022

Wil je jezelf in het kort voorstellen?
Ik ben Marjon Wessel-Steen geboren en getogen Ommenaar. Opgegroeid naast de molen op Den Oordt en met achttien jaar mijn vleugels uitgeslagen en letterlijk uitgevlogen. Hierdoor woonachtig geweest in landen als: Duitsland, Kroatië, Tunesië en Nederland. Inmiddels ruim veertien jaar terug op voor mij zo vertrouwde bodem, waar ik mijn hart aan heb verpand, mijn stadje Ommen.

Mijn man Edwin en ik hebben twee prachtige kinderen die half zijn uitgevlogen. Doordeweeks studeren ze hard in Groningen en Delft en in het weekend komen ze gezellig thuis om lekker verwend te worden door papa en mama. Dat doen we met alle liefde en zijn trots op wie ze zijn en wat ze doen.


Waarom kies jij voor het CDA Ommen?
Het CDA Ommen is voor mij een logische keuze omdat ik handel vanuit de waarden en normen die CDA ook hanteert. Opgevoed in een christelijk gezin voel ik me nog steeds het prettigst bij een levensstijl die hierbij past. Dat houdt voor mij in dat ik niet elke week in de kerk hoef te zitten, maar het geloof is zeker een leidraad in mijn leven. Daarnaast geloof ik ook in de mensen die voor CDA Ommen werkzaam zijn. Sommige ken ik al mijn hele leven en steun ik hen van harte omdat ik zie en weet hoe hard zij werken aam een mooiere, eerlijker en gezonde samenleving. Zij kennen Ommen door en door, weten waar het knelt en zetten zich voor de volle 100% in om ieders belang zo goed mogelijk te behartigen.
 

Waar hou jij je mee bezig binnen het CDA?
Op dit moment is mijn rol nog niet zo groot omdat ik voor mijn werk veel in het buitenland zit en de hoeveelheid dagen dat ik in Ommen ben beperkt is. Met de campagne heb ik veel werk verricht op de website en op de socials. Daar ligt ook mijn interesse en heb deze communicatietaak van mijn voorganger Elsbeth Veltink overgenomen. Voor mij persoonlijk een mooi leertraject omdat ik op politiek gebied weinig ervaring heb. Ben wel altijd heel betrokken geweest bij allerlei verenigingen en stichtingen waar ik verschillende (bestuurs-)functies heb gehad. Van Vechgenotenhuis tot gymvereniging en Vechtdalleeft TV tot TCO. Heb dus altijd wel veel contact gehad met de gemeente maar nu dus op een andere manier. Mijn motto zou kunnen zijn: De maatschappij dat ben jezelf. Dat heb ik altijd vanuit mijn vrijwilligerswerk gedaan en doe ik nog steeds, maar het van de andere kant aanvliegen en ondersteunen vind ik ook heel interessant.
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.