Elsbeth Timmerman

Bestuurslid

Betrokken bij CDA Ommen sinds 2018

Waarom kies jij voor CDA Ommen?
Ondanks dat ik me niet veel bezighoud met de C, voel ik een verbondenheid met CDA. Dingen zijn niet zwart of wit, er moet altijd ruimte zijn voor een goed gesprek. We staan zowel in de gemeente als landelijk voor veel uitdagingen. Ik geloof in een gezamenlijke en gedragen aanpak. CDA Ommen luistert naar haar inwoners, houdt rekening met een ander en heeft aandacht voor elkaar. De kernwaarden van CDA Ommen passen bij mij.   

Waar houd je je mee bezig binnen het bestuur?
Als algemeen lid houd ik mij onder andere bezig met de voorbereidingen van bijeenkomsten en de verkiezingen. Het meeste richt ik mij op de communicatietaken. Zo maak ik bijvoorbeeld de nieuwsbrief op, houd ik de website bij en plaats ik content op social media.

Wat doe je naast het CDA werk?
Ik werk bij LTO Noord, de agrarische belangenbehartiger. Hier werk ik als projectleider en houd mij bezig met kringlooplandbouw, onderwijs en arbeid en mentale fitheid van agrariërs. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Om mijn dosis beweging te krijgen per week wissel ik crossfit, hardlopen, wielrennen en zwemmen af. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.