02 oktober 2021

Werkbezoek Dentallas Tandtechniek in Albergen

Afgelopen donderdag 30 september hebben we een bezoek gebracht aan Dentallas Tandtechniek in Albergen. Het bedrijf is onlangs verhuist naar een nieuw pand met daarnaast de vestiging van een tandartsenpraktijk.

Dentallas Tandtechniek is gevestigd aan de Philippus Robbenstraat in de voormalige apotheek. In het aangrenzende pand krijgt Albergen, dat al lang geen tandarts meer heeft, weer een moderne en volwaardige tandartsenpraktijk.

Voor het CDA belangrijk om een werkbezoek te brengen en van Martijn Kalsbeek en Carla Oude Elbering te horen wat hun ervaringen van de verhuizing en uitbreiding zijn geweest. Dentallas Tandtechniek in Albergen is een gerenommeerd leverancier van kunstgebitten aan tandartspraktijken, tandheelkundige centra en implantologiepraktijken. Kennis, innovatie en moderne technieken spelen hierbij een belangrijke rol. In Albergen werken bij Dentallas 15 specialisten die kwalitatief hoogwaardige (gedeeltelijke) gebitsprotheses leveren. Door het CDA Tubbergen werd gezien hoe met de modernste 3D-technologie de optimale voorzieningen worden gemaakt.

Naast Dentallas is sinds kort het tandheelkundig centrum geopend, de tandartspraktijk van Tjakko Ruinemans. “Hij is al ruim 20 jaar praktiserend tandarts in Ootmarsum en gezien de arbeidsrelatie met Dentallas Tandtechniek was de vestiging van het tandheelkundig centrum een logische stap.

Tijdens het bezoek zagen we een bedrijf dat goed bezig is en in haar vak een expert is met klanten uit heel Nederland. Een bedrijf met potentie, aldus CDA fractievoorzitter Christel Luttikhuis. En het tandheelkundig centrum levert tandheelkundige zorg voor de inwoners van Albergen maar uiteraard ook uit de omgeving. Mooi dat deze voorziening ook weer in Albergen aanwezig is. En uiteraard hebben we met de eigenaren gesproken over ontwikkelingen in de directe omgeving, hun ambities en groeimogelijkheden en de rol die onze gemeente daarbij kan en moet spelen. Daar zijn we als volksvertegenwoordigers voor en daarvoor gaan we al jaren op bezoek in de kernen van onze gemeente.

Dentallas bedankt voor de gastvrijheid en de fijne gesprekken!

Na dit werkbezoek zijn we doorgelopen naar Bouwbedrijf Scholte op Reimer voor een volgend werkbezoek. Hierover in een volgend bericht meer.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.