26 januari 2022

Oproep! Wie verrast u met een CDA-Valentijnstaart?

U kent ze vast: mensen die zich met hart en ziel inzetten voor een club of vereniging, of mensen die altijd voor anderen klaar staan met raad en daad. Onze samenleving kan niet zonder deze actieve mede-inwoners. Alweer voor het zeventiende jaar op rij zet het CDA Houten, Schalkwijk, 't Goy en Tull en 't Waal een aantal van deze mensen in het zonnetje met een heerlijke traktatie. Juist nu, in tijden van corona, verdienen deze mensen een extra warm en hartelijk gebaar.

Kent u iemand of een groep vrijwilligers die u erg waardeert, meld deze dan vóór 4 februari aan bij het CDA. Dan wordt Valentijnsdag een bijzondere dag! Leden van het CDA delen de Valentijnstaarten uit op en rond 14 februari, Valentijnsdag.

Uw suggesties voor toekenning van een Valentijnstaart kunt u mailen naar [email protected]. Zet daar uw eigen persoonsgegevens bij en die van de persoon of personen waarvan u vindt dat deze een traktatie verdienen, inclusief graag een korte motivatie. De inzender hoort altijd of zijn/haar verzoek is gehonoreerd. In overleg besluiten we wanneer de taart wordt uitgereikt.

Neem voor meer informatie contact op met Willy Boersma: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.