Marjan Vermaire

Voorzitter

Marjan Vermaire is thans woonachtig in Goes (wijk Ouverture). In het dagelijks leven werkzaam als Specialist Kleinbedrijf bij de ABN AMRO BANK N.V. voor de Regio Zuid Nederland met als aandachtsgebied de Bevelanden, Schouwen en Walcheren.

Al 30 jaar werkzaam met en voor ondernemers in heel veel branches wat het werk enorm afwisselend maakt. Het blijft mooi face to face in gesprek te gaan met ondernemers en te horen wat hun drive iedere dag is en wat wij als bank op financieel gebied voor hun kunnen betekenen.  

Naast het werk ook actief als bestuurslid in diverse verenigingen en stichtingen. Daardoor een groot netwerk opgebouwd in met name Zeeland. Ik vind het mooi als ik andere mensen kan helpen met kennis en expertise die ik binnen en buiten mijn werk heb opgebouwd. Ik deel dit graag met u waar mogelijk!

Enkele jaren geleden ben ik lid geworden van het CDA. Medio juni 2015 heb ik Rinus Dieleman opgevolgd als voorzitter.

Ik vind het mooi in gesprek te zijn als bestuurder met de Fractie en de Wethouder en zodoende goed op de hoogte te zijn wat er in Goes allemaal speelt. Met woorden als aanpakken,  oplossen, vooruitkijken, omzien naar elkaar en samenwerken probeer ik mijn bestuurstaken in als buiten het CDA zo goed mogelijk te vervullen.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.