Denis Steijaert

Wethouder

Naam: Denis Steijaert
Woonplaats: Nieuw-Namen

Mijn naam is Denis Steijaert, ik ben 53 jaar en wethouder voor het CDA Hulst 2e locoburgemeester. Mijn portefeuille bevat de volgende onderwerpen:
Middelen, financiën, bedrijfsvoering & ICT; inkoop/aankoop/verkoopbeleid; economie & werkgelegenheid; recreatie & toerisme; publiekszaken; interne zaken & archief; projecten De Statie, Morres, gebiedsontwikkeling Dullaertwijk; Grenspark Groot Saeftinghe; zwembaden; project Versterk de Scheldekust; AVA Perkpolder; onderwijs & kinderopvang.
Wijkwethouder: Sint Jansteen, Heikant, Kapellebrug en Absdale.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 was ik de lijsttrekker voor het CDA Hulst. Met ontzettend veel zin en enthousiasme zie ik er naar uit om onze mooie Vestingstad Hulst, met alle omliggende dorpen en gehuchten nóg mooier te maken!

Onze prachtige polders en buitengebied verdienen zeer zeker óók onze aandacht. We zijn een prachtige woongemeente met een goede economie waar de agrarische sector een belangrijke rol in heeft. Ruimte voor het ondernemerschap, eigen initiatief en bouwen aan onze economie vind ik zeer belangrijk.

In de van Alsteinpolder, waar ik woon, ligt Het Verdronken Land van Saeftinghe en het unieke getijde haventje van Paal, op steenworp afstand van onze boerderij.
Het voelt voor mij als een groot voorrecht om in deze mooie omgeving te wonen, te genieten en te werken. Het geeft mij een waar geluksgevoel.

In het dagelijks leven ben ik: 
Trotse vader van Joep,Toon en Dirk Steijaert. Voordat ik aan de slag ging als wethouder in deze mooie gemeente was ik dagelijks bestuurslid bij Waterschap Scheldestromen en run ik samen met mijn zonen Steijaert Landbouw Vof en ZVL Friet. Het ondernemen zit in onze aderen. ZVL Friet als streek merk neerzetten in combinatie met het Grenspark Groot Saeftinghe en prachtige wandelingen organiseren met andere ondernemers in onze streek geeft veel energie. Eerder was ik tussen 2003 en 2010 gemeenteraadslid voor het CDA Hulst.

Ik wil mij graag inzetten voor:
Een mens ervaart graag een geluksgevoel. Er zijn vele aspecten die hieraan bij kunnen dragen. Denk bijvoorbeeld aan een leuke, veilige en schone omgeving om in te wonen en te leven. Een bruisend verenigingsleven en een plek voor cultuur en natuur om te ontspannen en je talenten te ontwikkelen.
Waarin jong en oud zich thuis voelt, waar aandacht is voor elkaar en eentje waar mensen elkaar helpen als het even tegenzit.
Niet IK, maar WIJ! Dáár staan WIJ als CDA voor!

Als lijsttrekker voel ik mij thuis bij het CDA omdat het CDA uit gaat van de kracht, de zelfstandigheid en creativiteit van de mensen zelf.
Iedereen verdiend een goede baan en het CDA maakt zich sterk voor het MKB en de ZZP-ers.

Onze wethouder gaat graag met jou in gesprek! Bel of mail Denis:
Telefoonnummer:
06-51228603
E-mailadres: [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.