#2 Lennard Goudriaan

Portland

Waar kennen we Lennard van?

Lennard is geboren in Rotterdam, getogen in Rhoon, en woont op dit moment in Portland. Lennard kent de overheid goed; hij werkt al een hele tijd in gemeenteland als adviseur. Toen Lennard bij het CDA kwam, beschreef hij dit als 'thuiskomen', en als een plaats waar hij, met gelijkgestemden, kan werken aan ons Albrandswaard. Lennard is op dit moment een van de langstzittende raadsleden in de gemeenteraad van Albrandswaard. Ook is Lennard lid van de Klantenadviesraad van de Sociale Verzekeringsbank, waar hij zich hard maakt voor goede communicatie en dienstverlening bij de uitvoering van sociale regelingen. In deze rol kan hij goed gebruik maken van zijn grote kennis van de sociale zekerheid, en met name de PGB-wetgeving. Voor onze gemeente is Lennard bijvoorbeeld ook lid geweest van de Raad van Advies voor de Stichting Dorpsbedrijf Albrandswaard. Deze stichting heeft zich ingezet voor werkzoekenden, om hun kans te vergroten op het krijgen van betaald werk. Lennard kent Albrandswaard, en zet zich al ontzettend lang en op diverse niveaus voor onze gemeente in!

Waarom wil je de raad in?

''Het CDA staat wat mij betreft voor continuïteit, betrokkenheid en een stevige lokale verankering in de Albrandswaardse samenleving. We tonen lef, en we durven verantwoordelijkheid te nemen. Helaas kan niet iedere partij dat in tijden als deze zeggen. Ik ben ontzettend trots op het Huis van Albrandswaard, maar nog meer op onze wijkteams: zij vormen het hart van ons lokale beleid. Ook ben ik blij dat we, als CDA, met het besluit over De Omloop kunnen blijven bouwen aan een Albrandswaard voor iedereen: nu en in de toekomst.

Het CDA heeft oog voor onze jeugd, en maakt zich hard voor toegankelijke zorg- en welzijnsvoorzieningen: altijd, en voor iedereen. Ook staan we voor het belang van de verbindende vol van sportverenigingen, cultuurverenigingen, kerken en maatschappelijke organisaties in Albrandswaard. Die vormen het cement van onze Albrandswaardse samenleving, en bewijzen: omzien naar elkaar is een kwestie van doen!''

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.