Het CDA kiest haar bakens en houdt koers

Het CDA kiest haar bakens en houdt koers. Dat is de titel die het verkiezingsprogramma van het CDA Albrandswaard voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft meegekregen.

De titel geeft weer waar we als CDA altijd hard aan hebben gewerkt, en waar we ook in de komende raadsperiode hard aan willen blijven werken. Het CDA als partij waar ook alle Albrandswaarders van op aan kunnen. Een partij die haar bakens zorgvuldig kiest en daar met een stabiele koers op af vaart. Het CDA als partij die ook in Albrandswaard koers wil blijven houden.

Dit programma is dan ook voor alle Albrandswaarders. Met concrete punten gericht op onze kernen, onze wijken, het buitengebied. Voor het CDA is het belangrijk dat we zoveel mogelijk samen doen: samen met mensen, samen met bedrijven, samen met de gemeente, samen met verenigingen. Praktisch, toepasbaar en realistisch.

Voor de inrichting van het programma is de landelijke CDA-lijn vastgehouden: de hoofdlijnen staan in het programma, de uitwerking is in artikelen verder toegelicht op de website!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.