10 juni 2017

Input gevraagd voor de programmacommissie!

Wat vindt u van belang voor de Gouwenaar en Gouda? Waar moeten we staan in 2022? Wat kan anders en beter? CDA Gouda heeft recent de #whatsupcampagne gelanceerd.

De komende weken staat deze campagne in het teken van het verzamelen van informatie en suggesties voor het samenstellen van een concept- verkiezingsprogramma. Ook via social media zullen we deze campagne ondersteunen en hopen dat u daarbij als ambassadeur wilt helpen door berichten ook te verspreiden (twitter en facebook). De bedoeling is dat de commissie het concept verkiezingsprogramma in juli oplevert waarna de leden zich erover kunnen buigen en het bestuur een Algemene Ledenvergadering uitschrijft in september.

Vervolgens zet de fractie de #whatsupingouda campagne structureel door. Gericht op het geven van ruimte aan ‘de kracht van de samenleving’ en initiatieven van de Gouwenaar. Actief ideeën van de Gouwenaar betrekken bij de vraagstukken die op het politieke bord van het CDA komen, is iets dat via deze campagne structureel een plek krijgt. Passend bij de huidige tijd waarin de politiek faciliteert en ten dienste staat aan de samenleving. We willen zichtbaar en herkenbaar zijn en een luisterend oor bieden.

Lees meer in de nieuwsflits van juni over hoe u kunt meedoen en wat u van de #whatsupcampagne de komende maanden kunt verwachten.

Contactpersoon van de programmacommissie is Eppy Boschma, van harte nodigen we u uit input aan te leveren of mee te denken: [email protected], 06-53391341.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.