14 juli 2017

CDA Gouda draagt Huibert van Rossum voor als lijsttrekker

GOUDA – Het bestuur van de CDA-afdeling te Gouda draagt Huibert van Rossum (1977) voor als lijsttrekker.

Bestuursvoorzitter Hans Alderliesten is blij Van Rossum te kunnen voordragen: ‘Huibert heeft de afgelopen jaren bewezen een goede fractievoorzitter te zijn, juist ook ten tijde van de bestuurscrisis van vorig jaar zomer. Hij weet overtuigend onze standpunten naar voren te brengen en is altijd op zoek naar oplossingen die goed zijn voor Gouda en Gouwenaars. Met zijn sympathieke uitstraling, in combinatie met zijn stijl van leidinggeven is hij in staat om straks bij de gemeenteraadsverkiezingen een mooi resultaat neer te zetten. Als bestuur zien we uit naar de verdere samenwerking en wensen we hem alle goeds.’

Huibert is blij met de voordracht en ziet uit naar de volgende raadsperiode: ‘Ik ben het bestuur dankbaar voor het vertrouwen dat ze in mij getoond hebben en zie ernaar uit om in 2018 met het CDA team een mooi resultaat neer te zetten. Als lijsttrekker wil ik realiseren dat er meer invloed van Gouwenaars, gezinnen, verenigingen en ondernemers in de stad komt. Ook wil ik radicalisering tegengaan. En tot slot wil ik dat werken loont en dat er zorg is voor elkaar!’ Huibert van Rossum (1977) is getrouwd, vader van 3 kinderen en werkt als strategisch adviseur bij het Havenbedrijf Rotterdam.

Op donderdag 7 september organiseert het CDA een algemene ledenvergadering waarin de voordracht aan de leden wordt voorgelegd. Tevens zal dan het verkiezingsprogramma worden vastgesteld. De rest van de kandidatenlijst wordt later dit jaar bekend gemaakt. 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.