15 oktober 2013

CDA Gouda wil meer gezin en kindvriendelijke buurten

CDA Gouda wil gezin en kindvriendelijke wijken en  buurten. Tevens moet er meer ruimte voor (sport)verenigingen, vrijwilligers en een nadruk op het behouden van werk in Gouda komen. Dit moet onder andere worden gerealiseerd door de lasten niet op het bord van de Gouwenaars te schuiven.

Door deze inzet wil de Goudse CDA afdeling werken aan het versterken van de stad, wijk, buurt en de burger. Dit is het uitgangspunt van het concept verkiezingsprogramma 2014.

Het doel is om dit concept programma samen met de Gouwenaars verder uit te werken en in te vullen. Want de Gouwenaars maken de stad. Zij maken de (sport)verenigingen, zijn de vrijwilligers en mantelzorgers en de mensen die actief zijn in de kerken en de buurten en wijken

CDA Gouda wil de focus leggen op de families, gezinnen, kinderen, opa's en oma’s die voor elkaar zorgen. Van deze Gouwenaars wil het CDA weten welke ideeën er zijn om betere gezin en kindvriendelijke en goede, veilige buurten en wijken te krijgen. Een tweede vraag is welke ideeën er zijn om de kwaliteit van zorg voor ouderen in Gouda goed te houden.

De komende tijd zal de Goudse CDA afdeling deze vragen aan de Gouwenaars gaan voorleggen. Ideeën kunnen nu al ingezonden worden via [email protected] of 0614798072 worden doorgegeven.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.