20 februari 2010

Goudse kaas voor ‘Goudse Held’ Henriette Heuvelman

Zaterdag 20 februari heeft CDA-lijsttrekker Marco Kastelein een echte Goudse kaas overhandigd aan Henriette Heuvelman in de wijk Gouda-Oost. “Henriette is de drijvende kracht achter de GO!K!nderclub in deze wijk.

Zo’n 100 kinderen bezoeken de kinderactiviteiten in de wijk: samen spelen, samen muziek maken, samen voetballen en barbecueën. Deze vrijwilligers en hun initiatieven zijn goud waard. Zij is deze week voor het CDA de Goudse Held die het verdient in het zonnetje gezet te worden”, aldus een enthousiaste Marco Kastelein.

Het CDA wil staan voor een aantrekkelijke stad. Maar dat kan het gemeentebestuur niet alleen, daarvoor is de inzet van Goudse burgers in de wijken en in de verenigingen meer dan welkom. Henriette Heuvelman is als vrijwilliger al ruim 11 jaar actief in Gouda-Oost. Sinds 2008 organiseren ze de GO!K!nderclub, jaarlijkse voetbalwedstrijden en een wijkbarbecue. Het fotoboekje illustreert het enthousiasme waarmee de activiteiten in gang worden gezet en de vreugde en saamhorigheid die het de bewoners van Gouda Oost brengt. Marco Kastelein: “Gouda-Oost is een wijk waar nog te vaak rottigheid gebeurt, dat moeten we aanpakken. Maar het is ook een wijk waar het heel gezellig kan zijn, zo laten Henriette en de overige vrijwilligers van GO! zien en daar mogen ze terecht trots op zijn. Dit soort initiatieven verdienen onze volle steun en waardering.” Voor de kinderen in Gouda-Oost start het nieuwe seizoen al weer snel. Op 13 maart a.s. ’s middags om 14.00 uur zijn de kinderen van harte welkom bij de eerste K!nderclub (locatie Bernadottelaan) van dit seizoen”, zo laten Henriette Heuvelman en Cootje Been gastvrij weten.

Het CDA wil samen met de burgers van Gouda werken aan een aantrekkelijke stad. Een stad waar het veilig en goed wonen, werken en leven is en waar mensen respectvol met elkaar om gaan. Daarom staat het CDA in deze campagneweken bewust stil bij mensen die op een bijzondere wijze bijdragen aan die aantrekkelijke stad. Want om Gouda aantrekkelijk te houden, zullen we alles op alles moeten zetten. Daar staat het voltallige CDA-team voor en daar willen zij aan werken.

Op zaterdag 27 februari zal CDA-lijsttrekker Marco Kastelein samen met CDA-staatssecretaris Marja van Bijsterveld een Goudse kaas uitreiken aan enkele ‘Goudse Helden’, die staan voor hun zaak, staan voor hun stad.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.