Basjan Niemansverdriet

Raadslid CDA HW

Ik ben Basjan Niemansverdriet. Ik ben Akkerbouwer in Strijensas. Naast de aardappelen, suikerbieten en tarwe die ik verbouw, heb ik ook nog een aantal schapen, zodat ik in de winter ook werk voor handen heb.

Al heel mijn leven woon ik op deze boerderij. In 2000 heb ik deze van mijn vader overgenomen. En werd hierdoor de 7de generatie op deze plaats.

 

Wellicht komt mijn naam u bekend voor. Dit komt mogelijk door het feit dat ik voorzitter van LTO Noord afd. de Hoeksche Waard ben geweest. Maar ook als vrijwilliger voor verschillende zaken ben ik actief (geweest).

In deze functie(s) heb ik gemerkt dat ik veel energie krijg uit het feit dat ik kan werken voor een achterban. Dit heeft mij geïnspireerd om Raadslid te worden in de Hoeksche Waard.

 

Als ik raadslid hoop ik mij inzetten voor u, de inwoner van de Hoeksche Waard. Ik ga mij hard maken voor een agrarisch Hoeksche Waard. Ruim de helft van ons mooie eiland wordt beheerd door de agrariërs. Zodat u allemaal kan genieten van de schoonheid van ons landschap.

Daarom moeten wij hier met elkaar op een goede manier aan werken.

 

Tevens wil ik mij inzetten voor duurzaamheid. Als CDA staan wij voor rentmeesterschap en hieraan gekoppeld zit voor mij duurzaamheid. Samen werken aan de toekomst, zodat de generaties na ons ook kunnen genieten van onze mooie omgeving.

 

En als derde onderwerp, hoop ik er te zijn voor alle dorpen in de Hoeksche waard. Van Numansdorp tot Oud-Beijerland. En van Goudswaard tot Strijensas.

Alle dorpen en elke buurtschap maken tezamen ons mooie Hoeksche Waard.

 

Basjan.Niemansverdriet@gemeentehw.nl

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.